joustolaina
Collector JoustolainaJoustolaina tarjoaa lainoja aina alkaen 2000  – 10 000 euroon asti.

Joustolainalta voit valita helposti 2-10 vuoden maksuajan, jonka lisäksi Joustolaina.fi myöntää lainanhakijalle yhden lyhennysvapaan vuoden! Tämän vuoden, joka on lyhennysvapaa, aikana, maksat vain hallintakulut ja koron. Ensimmäinen vuosi Joustolainalla on siis lyhennyksen osalta täysin maksuton!

Näin haet Joustolainaa:

Kun allekirjoitettu hakemus on saapunut, Joustolainalta tehdään siihen vielä lopullinen tarkistus. Rahat tulevat tilille Nordea-Pankin kautta.

Muista ilmoittaa henkilötunnuksesi!

Ehtoina Joustolainalla on että:

Olet vähintään 25 vuotias. Vuositulosi ovat vähintään 15 000 euroa ja sinulla on kelpoiset luottotiedot.

Joustolaina tarjoaa lainaa 2000 euroa, valittavissa ovat aina summat 1000 eurosta aina 4000 euroon, takaisinmaksuaika on jopa neljä vuotta. Kuukausikulut 1. vuonna vain 42 euroa! Joustolaina tarjoaa ensimmäisen vuoden lisäksi lyhennysvapauden: Sinun ei tarvitse maksaa lainan lyhennystä ensimmäisen vuoden aikana ollenkaan.

 

Alla Joustolainan muita ehtoja lainahakemuksille:

Perusehdot

Lainasumma voi olla 1000-4000 euroa. Jokaiseen lainasummaan kuuluu yksi lyhennysvapaa vuosi. Lainanottajalla tulee olla vähintään viidentoistatuhannen euron vuositulot (15 000)  Palvelu välittää lainoja vain yli 25 – vuotiaille. Joustolaina ei myönnä laina sellaisille, joilla on maksuhäiriömerkintä.

Hakemus
Joustolainan kautta haettavien lainojen taustoilla vaikuttavat luottotiedot tarkistetaan ja päivitetään jokaisen lainanhaun yhteydessä. Joustolainan sivuilla sanotaan että “Collector Credit AB pidättää oikeuden rajoittaa lainasummaa sekä hylätä lainahakemus sitä perustelematta.” Kaikki maksut suoritetaan suoraan annetulle pankkitilille. Sillä hetkellä kun lainasumma maksetaan, syntyy osapuolten välille lainmukainen velkasuhde. Kaikki lainat ovat henkilökohtaisia.

Maksumuistutus
Jos maksu on yli kaksi viikkoa myöhässä, lähetetään lainanottajalle 5 euron maksuinen muistutuskirje. Joustolainan emoyhtiö Collector Credit AB pidättää oikeuden korottaa muistutusmaksun suuruutta sopimuskauden aikana, jos lainsäädännön muutokset sen mahdollistavat.

Lainan siirto
Collector Credit AB:llä on oikeus luovuttaa ja/tai pantata lainasaatavia toiselle velkojalle.

Voimassaoloaika
Kaikki kustannukset ja korkoprosentit ovat voimassa 13.9.2010 alkaen.

Lainanmyöntäjä
Collector Credit AB,
Y-tunnus (Ruotsi) 556597-0513

Peruuttamisoikeus
“Lainanottajalla on kuluttajansuojalain 7:11 b §:n mukainen oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä ilmoittamalla peruutuksesta Collector Credit AB:n asiakaspalveluun. Lainanottajan on silloin palautettava viivytyksettä ja viimeistään 30 päivässä peruuttamisilmoituksen lähettämisestä luottosopimuksen nojalla saamansa varat Collector Credit AB:n ilmoittamalle tilille. Peruuttamisesta huolimatta peritään lainanottajalta korvauksena todellinen vuosikorko siltä ajalta, jonka laina on ollut lainanottajan käytettävissä.”

Joustolainan omistaa Pohjoismaalainen Collector Credit AB.

 

Comments are closed.