Mistä halvimmat vakuudettomat lainat?

Oletko etsimässä lainaa ja haluat löytää lainan ilman vakuuksia ja takaajia? Tällä sivustolla olemme listanneet vakuudettomia lainoja ja löydät tämän hetken parhaimmat luotonmyöntäjät, joilta voit hakea lainaa nopeasti tilille vakuudettomasti ja et myöskään tarvitse takaajia.

Kulutusluottoa myöntäviä yrityksiä on tätä nykyä runsas määrä ja lainan hakeminen ei enää ole niin simppeliä mitä se vielä ennen oli. Tämä johtuu siitä, että valinnan vaikeus hankaloittaa hommaa ja ensimmäistä kertaa luottoa hakevalla saattaa mennä sormi suuhun hyvinkin nopeasti, koska hän ei yksinkertaisesti tiedä mikä on paras vaihtoehto rahan lainaamiseen.

Voit hakea kulutusluottoa kaikista helpoiten ilman vakuuksia tai takaajia yksityiseltä – sitä kautta lainat löytyvät helposti ja nopeasti

lainan saaminen vakuudetta on helpompaa kun maksutaustat on kunnossaVoit hakea lainaa ilman vakuuksia yksityiseltä kaikista helpoiten ja useimmissa tapauksissa et edes tarvitse takaajia lainalle. Luottotietonsa menettänyt henkilö tuskin saa lainaa monestakaan paikkaa, vaikka olemme kuulleet raportointeja, kuinka luottotiedoton henkilö olisi saanut kulutusluottoa maksuhäiriömerkinnästä huolimatta.

Lue lisää alapuolelta ja valitse sopivin lainatuote itsellesi

Alapuolella olemme listanneet tämän hetken meidän mielestä ylivoimaisesti parhaimmat lainafirmat niin lainaehtojen joustavuuden ja hintojenkin puolesta. Katso siis alhaalta sinulle parhaiten soveltuva vaihtoehto ja tilaa vakuudeton laina tilillesi jo tänään!

Nopsalaina

Nopsalaina on ehdottomasti paras mitä tulee lainan toimittamisen nopeuteen, lainaehtoihin ja todelliseen vuosikorkoon! Voit hakea vakuudetonta lainaa 500-6000 euron väliltä 6-72 kuukaudeksi ilmaisella hakemuksella netin kautta. Lainahakemuksen allekirjoitus tapahtuu myös sähköisesti eli voit todella tehdä kaiken verkon kautta. Lainahakemukset käsitellään aina jopa 15 minuutissa eli jos tarvitset lainaa nopeasti, on Nopsalaina paikka josta sinun kannattaa lainasi hakea. Tutustu Nopsalainaan ja tilaa vakuudeton laina heti tilille!

Etua

Etua.fi on erinomainen lainapaikka mitä suurempaan kulutusluottoon tulee. Voit hakea lainaa heti netistä euron väliltä vakuudettomasti, mikäli olet vähintään 20-vuotias ja luottokelpoinen. Lainan hakeminen onnistuu netin kautta, eikä se maksa sinulle mitään. Tutustu Etua.fi:n loistaviin lainaehtoihin ja pistä kulutusluotto tilaukseen!

Aasa

Aasa on myös potentiaalinen kulutusluottoa myöntävä yritys, jonka kautta voit hakea vakuudetonta lainaa 500-3000 € väliltä tilillesi 3-36 kuukaudeksi. Lainan hakeminen tapahtuu netin kautta se on kaikille ilmaista. Aasalle on erittäin kohtuulliset lainaehdot ja ikäraja lainoissa on 20 vuotta. Tutustu Aasaan täällä ja pistä laina tilaukseen heti!

Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitukselta saat vakuudetonta lainaa verkon kautta kätevästi tilillesi 500-30000 euron väliltä eli mikäli sinulla on tarvetta suuremmalle lainalle, niin on Freedom Rahoitus hyvä vaihtoehto. Tutustu Freedom Rahoitukseen ja pistä laina tilaukseen tästä!

Hae joustavaa lainaa vakuudetta ilmaisella verkkohakemuksella

Nykyään lainaa ilman vakuuksia tai takaajia hakeminen on lähes jokaisessa tapauksessa ilmaista ja varsinkin silloin kun se tehdään verkon kautta tehdyllä hakemuksella. Puhelimella tai tekstiviestillä haetut lainat ovat yleensä hieman kalliimpia, sillä tekstiviesteistä ja puheluista koituu muutamien eurojen maksut lainan korkojen päälle. Jos siis haluat säästää ja venyttää penniä, niin suosittelemme lämpimästi tekemään hakemuksen verkossa. se on erittäin helppoa ja nopeaa sekä tunnistaudut yrityksen systeemiin suoraan verkkopankin kautta TUPAS-tunnistautumismenetelmällä.

TUPAS-tunnistautuminen on hyvä järjestelmä

Tämä takaa sen, että tietosi pysyvät visusti salassa eivätkä joudu vääriin käsiin ja samalla luottoa myöntävä yritys saa suoraan TUPAS-tunnistauminen - hae vakuudeton laina 15 minuutissa vain meiltätietoonsa henkilötietosi ja lisäksi vielä mahdolliset maksuhäiriötaustatiedot. Luottotiedottomalle kun ei lainaa niin helposti myönnetä ja ei varsinkaan verkon kautta. Jos olet menettänyt luottotietosi suosittelemme teitä ottamaan suoraan yhteyttä joko omaan pankkiisi tai yksityiseen kulutusluottoa myöntävään yritykseen puhelimitse. Näin voit tiedustella, mikäli yrityksellä olisi tarjota sinulle lainaa ja suosittelemme myös perustelemaan ja kertomaan taloudellisen tilanteesi perusteellisesti niin mahdollisuutesi lainan saamiseen kasvavat huomattavasti.

Myös pankki on varteenotettava vaihtoehto

Lainan hakeminen on mahdollista myös pankin kautta, mutta tämä edellyttää usein vakuudet lainalle ja harva pankki myöntää vakuudetonta lainaa. Pankin kautta lainaaminen on myös työläämpää ja saat rahat tilillesi vasta useamman vuorokauden jälkeen lainahakemuksen jättämistä. Pankista lainaaminen edellyttää asioimista suoraan pankissa paikan päällä eli lainaaminen ei onnistu sähköisesti niin kuin se onnistuu yksityisiltä luotonmyöntäjiltä.

Vakuudeton luotto – hae nyt lainoja entistä helpommin – vaihtoehdot lisääntyneet

Vaihtoehtojakin on tänäpäivänä sen verran monta, että kukin löytää varmasti haluamansa ja vaativienkin ehtojen perässä olevalle löytyy Katso lisää Lainakulutusluotto.fi suhteellisen helpolla ja varsinkin jos noudatat lainavertailun ohjeita et joudu käyttämään lainan etsimisessä montaakaan minuuttia.

Lainan saaminen on helpottunut suurissa määrin ja nykyään voit saada entistä enemmän lainaa huolimatta iästäsi (edellyttää kuitenkin aina vähintään 18 vuoden iän) ja monet yksityiset luottofirmat myöntävät lainat myös ilman vakuuksia ja takaajia. Ja eikä tässä vielä kaikki, sillä voit saada lainan haettua käsin kotoasi suoraan verkon kautta ilman ,että siitä hoituu mitään lisäkuluja.

 

 

Comments are closed.